Els millors spas de Barcelona

Dimarts, 24 de Novembre de 2020

Dir vida a la ciutat és a dir trànsit, soroll, presses ... Dir vida a la ciutat és a dir estrès. No hi ha gran ciutat que no ho generi i no hi ha urbanita que no necessiti, de tant en tant, fer un kikat i agafar-se un temps per relaxar-se i desconnectar de tot el que la vida a la ciutat comporta. Qui viu o passa grans períodes de temps en una ciutat com Barcelona sap d'això i per això busca llocs i activitats per a relaxar-se. Practicar esport d'una manera més o menys rutinària serveix per a això. Passejar per un parc també. O practicar ioga. Però de vegades es necessita alguna cosa més i aquesta cosa més pot proporcionar un spa. Un spa és un lloc ideal per desempallegar-se de l'estrès i relaxar-se.

Gaudir dels serveis d'un balneari al centre de la ciutat és tot un luxe. Barcelona ofereix als seus ciutadans i als que la visiten un ampli llistat de spas urbà. Nosaltres, aquí, volem fer una selecció d'alguns d'aquests spas. Tots ells, sens dubte, mereixen figurar en una selecció dels millors spas de Barcelona. Et convidem a conèixer-los.

Slow Spa

Hi ha moltes persones que sostenen que Slow Spa és un dels millors balnearis urbans de BCN. Per què? Perquè en ell es potencia, sobretot, el natural. I perquè en ell els preceptes de l'Slow Beaty es converteixen en llei. Amb un ritme de vida més natural, afirmen els gestors d'aquest centre, es viu millor i s'aconsegueix el que és un dels grans objectius d'Slow Spa: aconseguir que el client desconnecti de el ritme de la ciutat i connecti, a el mateix temps, amb si mateix.

Inspirat en els spas dels millors hotels de luxe de el sud-est asiàtic, aquest centre barceloní té set cabines ambientades a Orient. Dins d'aquesta cabines, el client pot gaudir d'algun dels relaxants tractaments que componen l'oferta de serveis d'aquest centre.

Els tractaments de Slow Spa, situat al número 391 del carrer Consell de Cent (entre Bruc i Girona), són realitzats amb productes 100% naturals. El vegà i l'orgànic primera en un lloc en el qual es pot gaudir de tractaments per a parelles o d'una espectacular i molt relaxant Beauty Party al costat de familiars i amics. Els packs d'Slow Spa inclouen tractaments de primera qualitat.

Olorun Rituals Barcelona

La combinació de massatges i teràpies mil·lenàries portades des de tots els punts de l'globus converteixen aquest spa barceloní en un dels millors centres de la ciutat. Qui busqui una experiència diferent i exclusiva de relaxació, segur que la troba en aquest centre ubicat al carrer Aragó, 95.

En el catàleg de serveis d'aquest centre podem destacar els banys de flors, les teràpies d'il·luminació i purificació i els banys de flors. Una de les virtuts d'aquest spa urbà és que ofereix experiències completament personalitzades i aptes per a totes les butxaques.

En unes instal·lacions idònies per abstreure de l'estrès de la ciutat, l'equip d'aquest centre ofereix des rituals polinésicos, fins a tractaments detox, reiki i ayurveda, passant per tractaments basats en l'ancestral medicina inca.

spas Barcelona

Aqua Urban Spa

Al carrer Gran de Gràcia, al número 7, molt a prop de la Diagonal, es troba un dels més importants centres termals de Barcelona: l'Aqua Urban Spa.

La decoració d'aquest centre barceloní té reminiscències romanes, gregues i àrabs, el que ajuda a l'visitant a oblidar-se de tot el que ha deixat abans de traspassar les portes d'aquest centre que disposa de dutxes circulars, zones termals, camins de pedres a la zona d'aigua, piscines de teràpies, etc.

Els 350 metres quadrats de les instal·lacions d'Aqua Urban Spa són un meravellós oasi per gaudir d'una experiència molt relaxant en ple centre de Barcelona. D'entre les meravelloses tècniques de les que pot gaudir un client d'aquest balneari urbà a BCN podem destacar l'aromateràpia, la cromoteràpia o la hidroteràpia. Tots els tractaments d'aquest centre es realitzen amb els productes més exclusius de les millors marques de l'univers spa.

Le Patio Spa

Temple de relax barceloní, aquest spa urbà es diu així per "culpa" de l'pati interior que consten les seves instal·lacions i que serveix com a sala de relaxació i també de lloc en el qual celebrar esdeveniments de divers tipus. Fa algunes dècades, aquest espai del carrer Comte d'Urgell (exactament està ubicat al número 107) era un espai en el qual se situaven un dels múltiples banys públics de la ciutat. En l'actualitat, aquest bany turc de Barcelona posseeix cinc sales de tractaments (una d'elles doble), un gran jacuzzi i una àmplia sauna turca.

Aquesta sauna turca disposa de botiga en la qual comprar joies artesanals i els productes cosmètics que es fan servir en els tractaments que s'apliquen dins de el local.

T'imagines un massatge amb mousse de sabó? I un temps de goig al hammam netejant la pell amb sabó d'olives? ¿I t'imagines les mans d'una experta massatgista estenent pel teu cos oli de taronger? Doncs tot això pots trobar en aquest spa turc de Barcelona.

Spas a l'aire lliure

Spa Urbà Horta

La imatge perfecta del que ha de ser un spa urbà és Spa Urbà Horta. Per les seves múltiples instal·lacions i per disposar d'un nodrit catàleg de espacioes pensats per tipus de persones, aquest centre, situat al barri d'Horta, al carrer Dante Alighieri, 5, figura amb tots els mereixements en aquest llistat dels millors spas de la Ciutat Comtal.

Bé acudeixis sol, en parella o en grup, a Spa Urbà Horta trobaràs tot el que necessites per desconnectar del dia a dia: hammam, jacuzzi, sauna seca, font de gel, circuit d'aigües termals ... Combinar el gaudi de tots aquests serveis amb un tractament corporal o facial o un massatge és una bona manera de viure una experiència tan relaxant com plaent.

Spa Urbà Horta, que ofereix als seus clients la possibilitat de gaudir d'un jacuzzi privat tant per parella com per a un grup d'amics, compta amb diversos packs de circuit a preus molt assequibles, cosa que, unit a la qualitat dels seus serveis, la qual converteixen en un centre molt atractiu per relaxar a Barcelona.

Mayan Luxury Spa

Un dels hotels de luxe més top de Barcelona és, sens dubte, l'Hotel Palace. Situat en Gran Via de les Corts Catalanes 668, aquest luxós hotel posseeix en el seu interior un spa únic a Espanya. Per què és únic? Perquè va ser el primer en tot el territori espanyol a comptar amb un autèntic temazcal, és a dir, amb una autèntica sauna maia prehispànica. Els seus cinc cabines, en què es pot gaudir d'un tractament inspirat en la més autèntica tradició maia, el converteixen en un spa molt especial.

En aquest centre, el so ocupa un lloc primordial. És aquest so, de reminiscències prehispánicas, el que introdueix a el client de l'Mayan Luxury Spa a una experiència inoblidable. Els massatges amb cargols de el Carib, per exemple, són una experiència especialment dissenyada per als més sibarites.

Mayan Secret Spa

També d'inspiració maia és el Mayan Secret Spa, ubicat al luxós hotel de cinc estrelles GL Hotel Claris, situat a la cantonada del carrer Pau Claris amb el carrer València.

A l'igual que l'spa anteriorment ressenyat, aquest compta també amb un temazcal. A més de amb la tradicional sauna pre-hispànica, aquest spa de luxe a Barcelona decorat, a l'igual que el conjunt de l'hotel, en tons terra i amb diverses obres d'inspiració precolombiana, compta amb pediluvi i dutxa de pluja, així com amb quatre cabines en els quals poder gaudir d'un ambient íntim i relaxant.

El massatge holístic maia o Tuukul, així com el Xocoatl, un massatge amb xocolata, són dues de les exquisideses que poden gaudir-se en aquest balneari maia a Barcelona.

Signature Organic Spa

Al districte de Ciutat Vella, al número 26 del carrer Trafalgar, prop de la plaça Urquinaona, es troba l'hotel Yurbann. Aquest hotel té un magnífic espai destinat a la relaxació i als més variats tractaments de cura personal: el Signature Organic Spa.

En aquest centre prima sobretot la filosofia holística i l'objectiu final de tota la seva oferta de tractaments, massatges, etc. és molt clara: tornar a connectar ment i cos, tan sovint escindides per l'estrès quotidià.

Els tractaments dissenyats en el Signature Organic Spa estan ideats per donar servei a homes, dones i parelles. Aquestes poden gaudir de l'experiència "Love Experiences", ideal per viure una vetllada molt romàntica.

Bangkok Healthy Spa

El Bangkok Healthy Spa, aquest spa barceloní amb nom asiàtic, es troba al número 415 del carrer Rosselló, a un pas d'un dels monuments més icònics de la Ciutat Comtal: la Sagrada Família.

Les instal·lacions d'aquest spa d'estil tailandès a Barcelona ocupen al voltant de 400 metres quadrats i tenen una decoració exquisida que ajuda a client a submergir-se en un ambient marcadament asiàtic.

Si busques un spa de luxe a BCN, aquest satisfarà amb escreix les teves expectatives. No en va, en aquest exclusiu centre es realitzen tractaments absolutament personalitzats de bellesa i salut que, combinats amb el tradicional i sempre plaent massatge tailandès, proporcionen als el client la possibilitat de viure una experiència única.

Les Termes de Ruham

Qui vulgui gaudir d'unes termes a Barcelona pot fer-ho en Les Termes de Ruham. Aquesta franquícia posseeix diversos centres en diferents ciutats espanyoles. A la província de Barcelona, en concret, posseeix dos centres, un ubicat a la localitat de Sitges i un altre al carrer Diputació, 211. Qui vulgui gaudir d'un temps de relaxació màxima gaudint de les meravelles d'un massatge, un circuit d'aigües i un jacuzzi, pot fer-ho en aquest spa de l'Eixample.

Entre els serveis que Les Termes de Ruham ofereix als seus clients podem destacar els serveis a parella. Gaudir d'un jacuzzi privat per a dos o d'un massatge conjunt és una bona manera d'allunyar-se de la rutina que en moltes ocasions acompanya la vida en parella i, a el mateix temps, de l'estrès.

Thai Spa Massage

Qui vulgui gaudir d'un magnífic massatge tailandès a Barcelona, sens que s'ha de dirigir a l'Thai Spa Massage, un exclusiu centre per a massatges a Barcelona situat al primer pis de Passeig de Gràcia 100. Aquí es pot provar un relaxant massatge tailandès amb o sense oli gaudint d'un ambient típicament asiàtic en un meravellós espai modernista que destaca per les seves colorits vitralls i els seus altíssims sostres.

Aquest luxós spa barceloní està especialitzat, també, en el massatge amb tindas, aquesta espècie de bossetes de tela que, farcides d'herbes tailandeses i impregnades amb vapor calent, us permetran, en mans de les expertes massatgistes de el local, arribar a una extrema i molt agradable relaxació.

El massatge podal és, també, una de les grans especialitats de Thai Spa Massage.

Spa Mixt

Valmont for Monument Hotel

També al Passeig de Gràcia, en aquesta ocasió en el nombre 75, es troba un d'aquests spas barcelonins que destaquen per algun aspecte en particular. En aquest cas, és pel preciós sostre voltat que el cobreix. Sota ell, l'usuari d'aquest local pot gaudir d'un gimnàs i, al seu costat, d'una zona humida amb sauna finlandesa i hammam.

Gaudir en aquest local de les seves magnífiques instal·lacions i dels diversos tractaments que figuren en la seva carta és un d'aquells plaers sibarítics que totes les persones hauríem de regalar-nos alguna vegada a la vida.

Aire de Barcelona

Al barri de Born, a la Barcelona antiga, al número 22 de la passejada Picasso, davant el parc de la Ciutadella, es troba el que, sens dubte, és un dels millors banys àrabs de Barcelona.

En el recorregut per aquest centre termal de Barcelona, l'usuari podrà submergir-se en el tepidarium (aigua tèbia a 36ºC), el caldarium (aigua calenta a 40ºC) i en el frigadarium (16º C) per experimentar les diferents sensacions i el canvi de temperatures , cosa que, com ve demostrant-se des de fa milers d'anys, és molt beneficiós (quan es realitza bé) tant per la pell com per a la salut.

Aire de Barcelona ofereix també als seus clients la possibilitat de gaudir dels banys de vapor d'el Hamman i de la fricció sempre estimulant de l'bany dels mil dolls.

Aire de Barcelona ha convertit el silenci en un dels distintius d'un local en el qual s'han reformat i utilitzat antics pous que van formar part segles enrere de sistema de reserva d'aigua de la Ciutat Comtal. Això, sens dubte, el converteix en un spa únic que, a més, presta als seus clients sabatilles, tovalloles, elements de bany ...

Bali Spirit Spa Lounge

En ple Eixample, al carrer Aribau 59, prop de la Plaça Universitat, es troba Bali Spirit Spa, un balneari urbà a Barcelona que, inspirat en les tradicions de cura personal balinesos, ofereix als barcelonins i als que estan de pas per la ciutat la possibilitat de gaudir d'una experiència molt relaxant. La garanteix, sens dubte, l'àmplia carta de massatges balinesos d'aquest centre. El client de la mateixa pot escollir entre més de 20 tipus diferents.

Combinats amb les teràpies exclusives, aplicades amb els millors productes propis de la cosmètica asiàtica, els massatges de Bali Spirit Spa Lounge es converteixen en tota una inoblidable experiència i en un excel·lent recurs per desempallegar-se de l'estrès de la vida urbana.

Com veus, no són pocs els centres de spa de Barcelona. I aquests dels que us hem parlat són només una petita mostra. Podríem parlar-vos, també, dels següents:

  • Mandarín Oriental, situat al costat de l'hotel de el mateix nom, al número 38 de Passeig de Gràcia.
  • Oxigen Bellesa, situat al carrer Borí i Fontestà, a prop de l'Turó Park.
  • Alqvimia Spa, de Rambla de Catalunya.
  • Rituels d'Orient, ubicat al número 50 del carrer Loreto, al costat de la plaça de Francesc Macià.
  • Majestic Spa, situat a l'hotel de el mateix nom, en ple Passeig de Gràcia.
  • Evasiom Spa, al carrer Aribau.

Qualsevol d'aquests spas de Barcelona poden servir-te per posar una pausa en el teu frenètic ritme de vida i per trobar-hi la manera de coordinar i posar en contacte la teva ment amb el teu cos. Has decidit ja quin vols visitar?

Massatges en spas