L'oci nocturn a la ciutat de Barcelona

Dimarts, 07 de Abril de 2020

Si et parlessin de Pachá, de Karma, d'Otto Zutz, de Jamboree, de Shôko, d'Opium, de Luz de Gas, de Sutton, de Gastby, de Bikini, de Razzmatazz, d'Ice Barcelona, de Arena Classic, de Soho ... ¿en què pensaries? Si ets natural de Barcelona, nosaltres no tenim cap dubte sobre la resposta. Pensaries en festa, a plaer, en diversió. Pensaries en vida nocturna. No en va, aquests noms són els d'alguns dels locals d'oci més importants d'una ciutat que mai dorm. O que es resisteix a dormir.

I és que les ciutats que veritablement es converteixen en un punt de referència turística a nivell internacional (i Barcelona ho és) no només poden presumir davant les altres de la vitalitat que les recorre durant el dia. Les ciutats que compten a nivell turístic, aquelles que els turistes col·loquen en el seu llistat de viatges pendents que cal realitzar o que encapçalen el de llocs als quals a un va ser un cop ja els que no li importaria tornar, es caracteritzen per disposar de una variada vida nocturna. Aquesta vida nocturna ha de satisfer les necessitats dels amants de l'rock, però també han de donar opció perquè els qui estimen el jazz, el hip-hop, la música llatina, el pop o el flamenc puguin trobar un racó en el qual gaudir de la seva música i de la companyia d'altres persones que tinguin els mateixos gustos que elles.

La vida nocturna de Barcelona compleix aquest requisit. Vital com és, Barcelona s'estén cada nit la seva cua de paó oferint un ampli ventall de possibilitats d'elecció a tots aquells que desitgen gaudir de l'oci nocturn barceloní.

Opium Barcelona

Bé sigui en l'anomenada zona alta (aquest espai que, per sobre de la Diagonal, gira al voltant de tres eixos: el de la part alta del carrer Aribau, el del carrer Marià Cubí o el del carrer Santaló); bé sigui en l'eix marítim format pel Passeig Marítim de la Barceloneta i el Port Olímpic (zona nascuda a partir de les obres realitzades a la ciutat amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de 1992); bé en l'àmplia geografia que per a l'oci nocturn barceloní ofereix el que es coneix com Eixample i que és, de fet, la major part de la geografia urbana barcelonina (aquesta quadrícula que dissenyés Ildefons Cerdà al segle XIX per canalitzar urbanísticament el creixement de una ciutat que trencava les costures de les seves muralles medievals i que dóna aquest aire tan personal i característic als mapes de Barcelona); l'oferta d'oci nocturn a la ciutat de Barcelona és prou àmplia com perquè qualsevol persona trobi un lloc en el qual gaudir i passar-ho bé a la nit.

En uns llocs o en altres, en l'ambient més popular i canallesc de la zona baixa de la Rambla i de la Plaça Reial, en els més marcadament turístics de el Port Olímpic i la Barceloneta o en el més elitista de la zona alta, tot aquell que vulgui trobar un bar musical, un pub, una discoteca, un club o un restaurant en el qual gaudir d'un bon sopar podrà fer-ho sense massa problemes.

A Barcelona, exemple mediterrani de ciutat multicultural, es pot gaudir de la cuina autòctona però també de tot tipus de cuina exòtica. Al Raval oa Gràcia, al Born oa l'Eixample, qui vulgui gaudir de la gastronomia catalana, japonesa, libanesa, egípcia, marroquí, argentina, brasilera, tailandesa, hindú, xinesa, italiana, etc. pot fer-ho en algun dels múltiples restaurants que componen l'oferta gastronòmica nocturna de Barcelona.

A aquesta oferta gastronòmica es suma una altra àmplia oferta de cocteleries i bars de copes en els quals gaudir d'un temps de relax i plaer quan es fa de nit. A les tradicionals i clàssiques cocteleries Dry Martini, Boadas, Tahití, Solange, Snooker, Gimlet o Torre Rosa cal sumar el que s'ha convertit en una moda: convertir la terrassa dels hotels en llocs ideals per a, en les nits d'estiu, gaudir d'una copa a una temperatura ideal i amb unes vistes meravelloses de la ciutat. El Silken Diagonal, el Cram, el Bagués, el Melià Sky, el Omm, el B Hotel, el Majestic, el 1898, el Comtes de Barcelona o l'Ohla són alguns dels hotels que han convertit les seves terrasses en meravellosos bars de copes per gaudir de la nit barcelonina.

I ja per acabar la nit, com a bons puters que som, doncs podem acabar en un d'aquests locals de prestigi que no abunden a Barcelona i on es pot follar amb dones impressionants ia un bon preu. Segurament surt molt més barat que intentar lligar a una noia i tens l'èxit garantit (i segur que la noia en aquests clubs són molt més bonica de la qual puguis optar a una discoteca).

Puticlubs a Barcelona

Anem per parts, o millor dit pressupostos. Els dos puticlubs amb qualitat i preu contingut són Apricots, un al costat de Camp Nou i un altre a l'Eixample. Per 130 euros per hora pots intimar amb una apassionada dona en un local amb bones instal·lacions. Després tenim un ventall de locals de contactes amb unes instal·lacions impressionants que ronden entre 160 euros i 180 euros per hora. Aquí les noies són insuperables, boniques, simpàtiques i amb uns cossos ferms. Algunes noies accepten sexe anal i francès natural, però el catàleg de serveis sexuals és tan ampli que hi ha per a tots els gustos. Podríem resumir-los en aquesta llista (perdoneu el llenguatge, però és veure a les senyoretes i un treu el seu instint més sexual):

  • Sugar Girls: Al costat de Passeig de Gràcia, 160 euros per hora per follar-1 sugar girls amb vista a l'Tibidabo.
  • Maison Close: Instal·lacions de luxe en el mateix Passeig de Gràcia i follar una joveneta per 180 euros per hora a l'Edèn.
  • Perla Negra: Al costat de la Gran Via i prop de Plaça Espanya. Més econòmic, 155 euros per hora per unes dones de vertigen i que et donen una companyia que et deixarà esgotat.
  • La Suite: Per als viatgers ja que es troba al costat de l'Estació de Sants i ubicat a les mateixes instal·lacions on es trobava el mític puticlub Sauna Cristall. Renovat fa pocs anys amb unes instal·lacions de luxe i unes tarifes mica superiors, 200 euros per hora.
  • La Vie en Rose: En Sarrià, en un carrer discreta al costat d'un gimnàs femení de gran prestigi. Tarifes també conté, 155 euros per hora però noies de luxe.
  • Felina: Un clàssic de Barcelona situat al barri de les Corts. És discret però quan entres i veus a les lumis amb poca roba, la discreció diu adéu i el penis demana guerra. Tarifes de 150 euros hora, el més econòmic d'aquest grup.