Sexe amb discreció a Love Hotels de Barcelona

Dimecres, 15 de Abril de 2020

Avui en dia estem molt acostumats a crear nova terminologia per a noves tendències, encara que siguin coses que sempre han existit encara que amb diferent nom. Un home madur coneixerà el terme "Meublé" però sembla ser això sonava una mica antic o tenebrós pel que aquest tipus d'establiments ara es diuen "Love Hotels" o el que seria un hotel per parelles, en altres paraules, una habitació per follar discretament amb algú ja bé sigui una amant, una prostituta o una simple follamiga. I així es troba aquest terme en les guies turístiques internacionals entre altres publicacions. En veritat, els meublés són un peculiaritat de l'urbs comtal ja que van néixer al llarg dels anys trenta de segle passat (fa ja un segle exactament) i la seva gran expansió es va donar en els anys 70, amb l'alliberament sexual dels espanyols (ja no calia casar-se ni pagar a una noia per poder follar).

Aquí a Barcelona, el nou terme va acompanyat d'un lífting ideal i ornamental. Els nous locals que van apareixent aspiren a tenir l'esperit de La Casa Blanca de Vallcarca o "La França del Poble-sec", però amb un estil més romàntic, urbanita i glamurós. Millors serveis, instal·lacions modernes, bon bar ... només cal una noia de somni i el folleteo serà genial.

Però compte, que a més d'aquests hotels destinats exclusivament per a contractar-los per unes poques hores, molts hotels s'han apuntat a el concepte i aprofitant apps que geolocalitzen a la parella, lloguen habitacions per hores, generalment 3, perquè en un moment de calentón imprevist puguin reservar amb minuts d'antelació una habitació disponible per un preu bastant bo. Així l'hotel va aprofitant habitacions buides i les parelles poden tenir una pols ràpid en un lloc confortable, net, ben equipat i molt a prop d'on es trobin.

Hotel per sexe a Barcelona

Aquí tens uns quants Love Hotels a Barcelona, també anomenats apartaments per hores:

  • La Paloma: Al Raval, a prop de Plaça Universitat. Habitacions molt equipades fins i tot amb jacuzzi per tenir un bany d'escuma amb la noia en qüestió ... Imagina un cos de dona cobert d'escuma, com apunten els seus mugrons rosats. En fi, no ens deixem portar per la imaginació.
  • Hotel Diagonal Zero: A Diagonal Mar, però més que per follar, s'enfoca a parelles enamorades que volen passar una nit romàntica (encara que clar, a la fi sempre acaben follant).
  • Hotel Breda: A Les Corts, un lloc que haurà viscut milers de relacions sexuals. Dos tipus d'habitacions i pàrquing privat. Compte, cal reservar, està molt sol·licitat.
  • Luxtal Barcelona: Al costat de l'Estació de Sants, molts llits rodones i jacuzzi. Tot un luxe i un lloc ideal per abans de tornar a casa amb el tren (per infidels empedreïts que viuen fora de Barcelona.
  • Hotel Regàs: Un clàssic de al barri de Gràcia. Bastant romàntic. No cal fer reserva i també té un jacuzzi ... no podria faltar aquest element per dur a terme les fantasies sexuals de les parelles.
  • Luxor BCN: A Sant Gervasi, les habitacions subterrànies però molt ben ambientades. Ja només entrar, un es sugestiona.
  • Hotel Casita Groga: El nom, un homenatge a la "Casita Blanca". Professionals i discret, té pàrquing entre altres serveis. També es troba al barri de Sant Gervasi.
  • Motel Punt 14: En Gavà. Aquí el concepte d'Motel, més donat de les pel·lícules nord-americanes. No està malament el concepte si tens cotxe, molta més discreció.

Bé, fins aquí un petit resum dels Love Hotels a Barcelona. Ara només cal que busquis una noia i que millor que a la nostra web de escorts a Barcelona . Imagina't en un llit rodona amb una noia joveneta completament nua i oberta als teus apetències sexuals, el bany d'hidromassatge de rigor i múltiples miralls perquè us veieu mentre te la folles ... Vas a resistir a la temptació?