L'univers Swinger

Dilluns, 04 de Maig de 2020

Qui no hagi acudit mai a un club swinger ha de saber que un club d'aquest tipus pot tenir zones molt diverses perquè les parelles que, intercanviant, desitgin donar curs a la seva imaginació i convertir el imaginat en realitat puguin fer-ho. Hi ha zones més privades i zones que ho són menys. En els clubs d'intercanvi més exclusius pot haver banyera d'hidromassatge, piscina, sauna i, per descomptat, una zona de llits. On vulgui arribar cada un és decisió de cadascú.

Que alguns clubs d'intercanvi tinguin zones de llits o zones aptes per al contacte sexual complet entre les parelles que hagin decidit intercanviar-no vol dir que tots els clubs els tinguin. Hi ha clubs d'intercanvi on premise i clubs d'intercanvi off premise. En els primers es poden mantenir relacions sexuals. En els segons, només es pot establir contacte amb altres parelles per, a partir d'aquí, concertar una cita en un altre lloc per mantenir la relació sexual.

Les zones més privades dels clubs d'intercanvi en els quals es poden mantenir relacions sexuals estan vedades a les persones que acudeixen soles a club d'intercanvi (hi ha clubs que, en determinats horaris, ho permeten). Per entrar en aquestes zones privades i en què la temperatura sexual puja a l'màxim, aquesta persona que ha acudit sola a el club swinger ha de ser convidada per alguna parella que s'hagi decidit, per exemple, a fer un trio.

I és que, sens dubte, són moltes les possibilitats de goig sexual que un club swinger ofereix a les parelles més liberals i que busquen noves experiències amb les que enriquir i fer més animada seva vida sexual. Hi ha parelles que van als clubs d'intercanvi per practicar sexe davant d'altres parelles i parelles a les que els agrada veure practicar sexe a unes altres. Hi ha parelles que només estan disposades a practicar el soft swing i parelles que estan obertes a la possibilitat de mantenir relacions sexuals completes amb altres parelles, o, el que és el mateix, a practicar el full swap.

Com veiem, l'univers swinger i, amb ell, els clubs d'intercanvi són tan variats com variades poden ser les parelles i, amb elles, els éssers humans.

Clubs d'intercanvi de parelles a Barcelona

En el post anterior us vam introduir alguns clubs d'intercanvi de parelles a Barcelona i avui facilitarem uns més. Si bé aquests locals no són molt coneguts, són molt concorreguts per persones que els encanta el món swinger.

Clubs liberals Barcelona

El jardí de l'Edèn

El jardí de l'Edèn és un club swinger que es troba a la població vallesana de Montornès, a tan uns 20 minuts amb cotxe des de Barcelona ciutat. Fundat per una parella francesa que tenen clubs d'intercanvi per tota la costa Mediterrània, és un espai amb l'objectiu de gaudir d'escapades plenes de luxúria. Es troba en un polígon i això està bé per la discreció que et dóna doncs en caps de setmana està desert a més que dóna possibilitat a tenir unes instal·lacions enormes, en concret 1600m2 on a més podràs gaudir de sopars, espectacles i esdeveniments durant tota la setmana. La seva filosofia és recuperar l'autèntic significat de l'llibertinatge i està reservat a persones elegants i que realment gaudeixin d'aquestes festes eròtiques. Pel que per anar cal vestir de manera seductora perquè l'experiència sigui molt més excitant.

oops Barcelona

Oops Barcelona és un exclusiu local liberale que es troba a la part alta Barcelona, en concret al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Una mansió de l'alta burgesia catalana convertida en la llar de l'pecat. En aquesta casa d'intercanvi podràs trobar parelles liberals que volen estar en un club diferent on prima elegància, bon gust i molta classe. Hi ha un chill-out amb piscina al costat d'una increïble terrassa amb vistes a tota la ciutat a més de tot el necessari per a entaular conversa amb altres parelles i poder fornicar amb elles. Pots perdre't pels seus diferents plantes o prendre una copa a l'aire lliure. I a nosaltres se'ns ocorre fer l'amor en aquesta terrassa mentre mires a tota la ciutat, això sí, si el clima ho permet.

Libert Swinger Club

Al barri de Sant Antoni ens trobem amb el Libert Swinger Club un local liberal urbà pensat per a parelles i gent liberal que vol fer una escapada sexual al centre de Barcelona. Estan oberts tots els dies de la setmana a partir de la tarda. Els preus són més assequibles tot i que les instal·lacions són més reduïdes. Bàsicament tenen un bar on prendre el primer contacte i després ja les cambres fosques, sales privades, dutxes i tot el necessari per follar una bona estona amb alguns desconeguts. I ja saps, sempre pots anar amb una escort ... però no dessonilles el teu secret