Normes dels clubs d'intercanvi o Swinger

Dimarts, 12 de Maig de 2020

Últim capítol sobre l'intercanvi de parelles al nostre blog. El club d'intercanvi és un lloc discret per naturalesa i obligació (el que passa al club swinger, es queda al club swinger) i en què imperen per sobre de tot el respecte cap a l'altre, l'acceptació immediata de l'rebuig i, per descomptat, la higiene.

Dins el club swinger, ningú està obligat a mantenir relacions sexuals amb ningú si una de les dues persones no ho desitja. De fet, ningú està obligat a mantenir relacions sexuals en un club d'intercanvi de parella. Es pot anar a club (encara que això acabi per no ser l'habitual) per prendre una copa, parlar amb altres parelles i per fantasiejar sobre la possibilitat, sempre oberta, sempre existent i sempre excitant, que passi alguna cosa més. En els clubs swinger, de fet, acostuma a existir una zona, que sol ser la més lluminosa i la que està col·locada més a prop de l'entrada de club, que serveix per a tal fi. En aquesta zona en la qual la il·luminació acostuma a ser més intensa i la intimitat, per tant, menor, les parelles es dediquen a mirar ia deixar-se mirar, a observar ia ser observats. És aquesta la zona de el club swinger en la qual s'estableix el primer contacte entre les parelles. És la zona en la qual, si els astres quadren i s'aconsegueixen afinitats, es pot decidir el anar una mica més enllà. Quant més enllà? El límit d'aquest avanç cap a una experiència pròpia de l'univers swinger ho ha de posar, de forma lliure, cada parella.

Quan es parla dels clubs d'intercanvi i de les normes que, escrites o no, regeixen en ells, la gent acostuma a oblidar una que cal tenir sempre present: i és que el club swinger és un lloc en el qual les parelles es intercanvien els seus membres entre elles, no el lloc en el qual les parelles es trenquen. Els matrimonis i les parelles estables han de romandre fora de perill dins dels límits dels clubs d'intercanvi. Per aconseguir-ho cal atendre a un principi: el de no envair les zones emocionals reservades a la parella. Al capdavall, l'objectiu final és el sexe i el seu gaudi, no el convertir-se en el suport emocional de ningú ni en trobar aquest suport emocional en ningú. Els defensors de la filosofies swinger, a més, defensen l'existència dels clubs d'intercanvi de parella com un lloc ideal on viure experiències que, basant-se en la transparència i en la confiança mútua, serveixin per estrènyer i fer més forts els llaços de la parella.

El sexe segur és un altre de les normes que s'han de complir, si o si, en els clubs d'intercanvi de parella. Per vetllar per aquesta seguretat en el manteniment de relacions sexuals en el si dels clubs swinger cal que es compleixin dues premisses. La primera és la de la sobrietat. A el club swinger no es pot acudir ni borratxo ni drogat. La segona és la de l'ús imprescindible i imperatiu de el preservatiu. Humil però segur a l'hora de prevenir el contagi de qualsevol tipus de malaltia de transmissió sexual, el condó és el millor amic de qui acudeix a viure una experiència diferent i especial a un club d'intercanvi.

Clubs d'intercanvi de parelles

I fins aquí la sèrie d'articles sobre l'intercanvi de parelles. Hem estat breus, simplement volíem donar els conceptes bàsic. El millor per conèixer el tema en profunditat és acudir a un club i experimentar. Per això us recomanem alguns clubs més.

L'Amagatall Swinger Club

Per gaudir d'aquest club swinger has de desplaçar-te fins a la província de Tarragona, a la Costa Daurada. En aquest local pots anar sol o acompanyat, no posen barreres en aquest sentit. És un lloc molt acollidor, amb un ambient força càlid per no dir que està cremant. Té tot el típic dels clubs liberals, zones on relaxar-se, bar per conèixer altres parelles, sofàs i les zones més íntimes. És important per a un swinger anar alternant llocs de trobada i aquest per la proximitat a Barcelona és ideal, perquè a més pots anar a un hotel i gaudir de sexe i platja a el mateix temps. Pots plantejar-com una sortida de cap de setmana o simplement anar directament des de Barcelona, com ho vegis.

Club juny & 9

El club juny & 9 es troba al barri de Sants, just a la zona més històrica de la barriada, el carrer Alcolea. És una discoteca on acudir amb la teva parella i puguis conèixer altres parelles amb els vostres mateixos gust. Pots iniciar la nit prenent una copa al seu bar i anar albirant l'ambient, de seguida coneixeràs altres persones ja que aquí la gent és molt oberta. Els dijous tenen un esdeveniment anomenat "Trios sense Barreres" que comença a partir de les 17h, potser massa d'hora per acudir. Però també trobaràs esdeveniments de Gang Bang, Fruit Party, Disc dels 80 's entre altres activitats. Són molt actius i sempre estan organitzant festes, entre elles com no podia faltar, festes blanques. Sempre dependrà de l'època de l'any, per exemple ens podem trobar festes de Nadal, Carnestoltes, Cap d'any i tot el que passi a la ciutat.

Uhomo Barcelona Swinger Club

Podem trobar el club Uhomo Barcelona Swinger Club al mateix districte que l'anterior, Sants Montjuïc, però en aquest cas al barri del Poble-sec al costat de l'Paral·lel. Lloc ideal per socialitzar amb altres parelles que busquin un lloc de trobada ple d'elegància i en un carrer tan cosmopolita amb el Paral·lel, el que garanteix molta privacitat. Nits temàtiques, ambient cool, zona de copes, pista de ball i un gran ambient que garanteix que la nit acabarà en trio, duplex o orgia. El sexe està garantit.

Orgies a Barcelona

I aquí hem arribat amb els clubs d'intercanvi. Si la teva noia no es presta a ser follar per un altre mentre veu que el teu et folles a una altra, ella s'ho perd. Llavors pots buscar algú més per anar o de contractar una puta de luxe per a clubs d'intercanvi a Barcelona . I recorda, sempre tens l'opció d'acudir sol però aquesta opció és la menys probable amb la que tinguis festa, tret que tinguis un membre descomunal ... Llavors no et caldrà cap escort per anar.