Club Roses Cinc: un dels millors clubs BDSM a Barcelona

Dimecres, 07 de Juliol de 2021

No es pot parlar de l'ambient BDSM de la Ciutat Comtal sense citar el Club Roses Cinc, un club privat que, situat al número 5 del carrer Atenes, prop de la Plaça Molina, es declara "obert a tothom BDSM".

Roses Cinc és un clàssic entre els clubs BDSM a Barcelona , un lloc en el qual els amants de l'sexe kinky, sense distinció de sexe o de rol, poden gaudir de la seva sexualitat al costat d'un grup de persones que, procedents dels més diversos àmbits laborals, socials i culturals, es veuen agermanades per un denominador comú: el seu amor a un tipus de pràctiques eròtiques que escapen als límits del que dins de l'ambient bedesemero es coneix com sexe vainilla.

Des del seu naixement, aquest local BDSM de Barcelona es va posar com a objectiu el fomentar l'intercanvi d'experiències dins d'aquest ampli univers que engloba pràctiques tan diferents com les que tenen a veure amb el Bondage, la Dominació / submissió, el sadomasoquisme, etc.

Gràcies a aquest intercanvi d'experiències entre els socis i clients d'aquest club social, aquests poden aprofundir en la recerca de el plaer i en el coneixement de la seva pròpia personalitat sexual.

Practicar BDSM a Barcelona

Vestimenta al Club Roses Cinc de Barcelona

Aquest club, com molts altres locals BDSM de Barcelona, imposa una sèrie de normes per poder accedir-hi i gaudir de les seves festes i esdeveniments.

El codi de vestimenta de l'Rosas5 és el negre, encara que ocasionalment s'admeten altres estils com poden ser el fetish, l'leather, el làtex, el militar o el nude.

Obert com està el local de dijous a diumenge, el dresscode és obligatori els divendres i els dissabtes. En aquests dies, el club obre a les 23 hi baixa la persiana a les cinc del matí.

Les normes de vestimenta es relaxen (en certa mesura) els dijous i diumenges. En aquests dies el dresscode no és tan estricte. Això sí: no podran accedir a l'local qui vista bermudes, sandàlies o sabatilles esportives de colors.

L'horari d'obertura d'aquest club BDSM de Barcelona és de 20 hores a 1 de la matinada. Els diumenges, per la seva banda, el local tanca a la mateixa hora però obre a les 18 hores.

Normes club BDSM

Normes d'un Club BDSM

Més enllà de les normes relatives a l'dresscode, aquest club BDSM de la Ciutat Comtal imposa una sèrie de normes als seus socis ia les persones que desitgen acudir a ell. Entre aquestes normes podem destacar les que comentarem a continuació.

Una de les normes més estrictes és la que indica que no es poden posseir ni consumir drogues il·legals dins el Club ni es pot traficar amb elles, de la mateixa manera que tampoc pot exercir dins d'ell la prostitució.

Els socis han de sentir completament fora de perill la seva intimitat dins el local. Per això no es permet dins d'ell l'ús de càmeres i es veten els enregistraments amb el mòbil. La discreció i l'anonimat, propi d'aquest tipus de clubs i també dels clubs swinger, és una màxima que la Gerència d'aquest local BDSM de BCN s'ocupa de tenir cura en tot moment.

Una altra de les funcions de la Gerència és tenir cura que les activitats i jocs es desenvolupin pel canal previst. Si hi ha alguna cosa que ha d'imperar sempre en el BDSM aquesta cosa és el consens i la seguretat. Les pràctiques violentes o d'agressió física o psicològica queden prohibides. En base a això, la Direcció de l'Club Roses Cinc pot aturar quan consideri oportú un determinat joc o activitat.

Per vigilar per la seguretat de el joc, la Gerència de el club recomana moderar el consum d'alcohol i prohibeix beure-ho a la masmorra.

La Direcció també s'encarrega de donar l'autorització per realitzar diverses pràctiques sexuals com poden ser la pluja daurada o els jocs eròtics amb electricitat.

L'entrada a el local és gratuïta, però és obligatori prendre al menys una consumició per, amb això, col·laborar en el manteniment de club.

Finalment, l'equip directiu d'aquest club social adverteix que el incomplir les normes pot comportar l'ésser expulsat definitivament de l'associació.

Clubs BDSM Barcelona

Higiene en les pràctiques BDSM

La cura de la higiene és una de les prioritats d'aquest BDSM Club de Barcelona. No en va, el fet que els socis comparteixin instruments i instal·lacions i el que algunes de les pràctiques dutes a terme en elles comporten algun tipus de risc obliga a extremar les precaucions ia reclamar als socis la seva activa col·laboració.

Així, la Direcció demana als seus socis acudir a el local i deixar les instal·lacions en "òptimes condicions d'higiene" i expressa en la seva normativa el desig que els socis informin Gerència (així com al seu company de joc) en cas de patir algun tipus de malaltia o problema físic o mental.

Llogar una masmorra per BDSM a Barcelona

L'equip directiu de l'Club Roses Cinc ofereix la possibilitat de llogar el club sencer. Qui vulgui celebrar en aquest local una festa, una presentació o qualsevol tipus d'esdeveniment pot fer-ho després posar-se en contacte amb la Gerència de el local, bé a través de la seva pàgina web (www.rosascinco.com) bé a través de les xarxes socials.

Aquest local (equipat amb tota mena de complements i de joguines eròtiques per BDSM, es lloga també per a la realització de sessions fotogràfiques i rodatges. Si ets publicista i vols filmar un espot amb certa aroma BDSM, en aquest local barceloní trobaràs l'ambientació que estàs buscant.

Per als amants de l'BDSM que visquin o estiguin de pas per la capital catalana, aquesta sala és el lloc ideal per disposar d'una masmorra de lloguer a Barcelona.

Ben comunicat, es pot arribar a el club en transport públic, bé sigui en bus (línia V15), bé mitjançant els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (estació Pàdua).

Masmorra BDSM a Barcelona