Els clubs BDSM més importants a Barcelona

Dimarts, 27 de Octubre de 2020

Els propietaris i venedors de sex shops en donen fe: cada vegada es venen més objectes destinats als jocs propis de l'BDSM. El Bondage, la Dominació / submissió i el Sadomasoquisme (tot això volen dir les sigles BDSM) atrauen cada vegada a un major nombre de persones. Per això aquesta demanda de cordes, pinces per als mugrons, fuets de cuir i paletes d'assotar natges a les botigues de productes eròtics.

Hi ha qui diu que tot aquest increment de l'interès pel BDSM és fruit de l'fenomen "Cinquanta ombres d'en Grey". Que les novel·les i les pel·lícules rodades a partir d'elles són les responsables que cada vegada siguin més les parelles interessades a introduir en la seva relació sexual pràctiques típicament bedesemeras. Pot ser. En qualsevol cas, la veritat és que aquest creixent interès existeix.

Cada vegada són més les persones que senten el sexe "vainilla" com una cosa que les encotilla. Aquestes persones, asfixiades una mica pels límits que imposa el "vainilla", busquen noves i alternatives sensacions eròtiques dins de l'univers BDSM. Nous estímuls més canyers i excitants. Però això no sempre és fàcil de trobar dins de la relació de parella. Els dos membres de la mateixa no tenen perquè sentir aquesta mateixa atracció. Com muntar-s'ho doncs? Contactant amb persones que senten la mateixa atracció pel BDSM i comparteixin les mateixes aficions eròtiques. Per a això, res millor que deixar-se caure per un club BDSM a la ciutat de Barcelona. Allà, les persones que sentin atracció pel BDSM podran contactar amb altres persones amb les seves mateixes aficions.

No hi ha ciutat que es preï de ser moderna i de mentalitat oberta que no tingui entre la seva oferta d'oci un ramell de clubs BDSM en què aquests contactes entre persones amb les mateixes aficions eròtiques puguin produir-se. Barcelona, en aquest sentit, no és una excepció. La Ciutat Comtal, símbol sempre d'aquesta modernitat i d'aquesta mentalitat, ofereix als amants de l'BDSM un exclusiu llistat de locals en els quals contactar entre si i en els quals poder gaudir d'una manera lliure i alternativa de la seva sexualitat.

Si sempre has volgut anar a un club BDSM a Barcelona i no sabies a on anar ja no tens excusa: en aquest article anem a fer un breu llistat dels principals locals BDSM de Barcelona perquè tots els amants de l' Sado a Barcelona sàpiguen quins són els clubs BDSM de referència a la capital catalana. En qualsevol d'ells podràs passar-ho molt bé i podràs, amb tota seguretat, fer realitat les teves més íntimes fantasies eròtiques.

Sado a Barcelona

sala Dreams

A l'Esquerra de l'Eixample, a un pas de la Diagonal, al número 199 del carrer París, es troba Sala Dreams, un dels més populars clubs BDSM de Barcelona. Sala Dreams és un club swinger o d'intercanvi que disposa de diferents sales. Cadascuna d'aquestes sales estan completament equipades perquè els amants de l'BDSM puguin gaudir dels seus més variades pràctiques. A les sales d'aquest local BDSM barceloní podràs trobar, si les visites, gronxadors, masmorres o gàbies, així com una important col·lecció d'instruments BDSM que et permetran convertir en realitat el que tantes vegades has somiat en privat.

Els amants de l' BDSM a Barcelona tenen en Sala Dreams un lloc de referència. El seu complet calendari d'activitats obliga a estar pendent d'ell per no perdre alguna de les magnífiques festes privades que s'organitzen en aquesta prestigiosa sala. Orgies, festes swingers i festes Gang Bang figuren en lloc preeminent entre les diverses ofertes d'oci BDSM de Sala Dreams.

Com no podia ser d'una altra manera, Sala Dreams s'esforça a el màxim a garantir la privacitat de totes les persones que acudeixen als seus esdeveniments i festes.

oops Barcelona

Els amants de l'Sado, el Bondage i la resta de pràctiques BDSM a Barcelona que busquin exclusivitat i distinció tenen una cita ineludible a Oops Barcelona, un exclusiu club bedesemero ubicat al barri de Sarrià, a la zona alta de la Ciutat Comtal.

Són diversos els espais que Oops Barcelona ofereix a la seva clientela. Entre ells, destaca una zona exclusivament dedicada a l'BDSM. Aquesta zona està equipada amb unes masmorres que faran les delícies dels que vulguin gaudir d'un espai en el qual deixar-se portar sense preocupar-se per la seguretat i la neteja. Totes dues estan absolutament garantides en Oops Barcelona.

Club Roses Cinc

Al número 5 del carrer Atenes, al barri de Sant Gervasi, es troba situat el Club Roses Cinc. Sens dubte, el Club Roses Cinc figura entre els principals clubs de BDSM de la capital catalana.

Amb entrada gratuïta, aquest local BDSM imposa habitualment una sèrie de normes de vestimenta als que vulguin acudir als seus esdeveniments. Una de les normes més habituals és la d'estar obligats a vestir de negre. Aquesta rigidesa normativa, que caracteritza un lloc tradicionalment molt prestigiós, permet que els assistents als seus esdeveniments puguin lluir robes fetish, de làtex, etc.

Entre les pràctiques BDSM que es duen a terme de manera habitual al Club Roses Cinc podem destacar el shibari (lligam eròtica d'inspiració oriental i voluntat artística), el bondage, el spanking o flagell i els més desenfrenats, variats i divertits jocs de rol sexual que puguin imaginar-se.

clandestí

Qui vulgui tenir a la seva disposició una masmorra per practicar BDSM pot trobar-la en Clandestí. Clandestí té dos completament independents entre si i absolutament equipades.

Parlar de l'equipació de Clandestí és parlar de fuets de cua, de vares i de fustes que serveixen a la clientela d'aquest club BDSM de Barcelona per posar en pràctica totes aquelles escenes que la seva imaginació els dicti. Els amants de l'shibari i de l'bondage, però, hauran de portar les seves cordes de casa, ja que Clandestí no disposa d'elles.

Masmorra a Barcelona

Berlin Dark

Dins de l'oferta de sales sat de Barcelona podem trobar algunes que, sense ser en essència sales BDSM, si s'organitzen de tant en tant esdeveniments de caràcter bedesemero. Berlin Dark és una d'aquestes sales.

Situada als voltants de l'Avinguda de l'Paral·lel, Berlin Dark és un pub d'ambient gai famós per les seves trobades cruising. Els assidus d'aquest local saben que alló podran mantenir trobades sexuals caracteritzats per la informalitat i pel fet de ser puntuals.

Però si hem inclòs a Berlin Dark en aquest llistat de locals BDSM de Barcelona no és per les seves trobades cruising si no per les trobades fetish i les festes BDSM-gai que organitza de tant en tant. En aquestes festes, els gai amants de l'BDSM poden citar-se amb altres gai que, com ells, també se sentin atrets pel punt kinki i canyer de l'BDSM.

Sex Academy Barcelona

De la mateixa manera que Berlin Dark no és, en essència, un club BDSM, Sex Academy Barcelona no és un club BDSM. Com el seu propi nom indica, Sex Academy Barcelona és una acadèmia de sexe. La primera acadèmia de sexe de tot Espanya.

Sex Academy Barcelona està formada per un equip de professionals arribats de el món de la Psicologia i de la Sexologia que s'encarreguen d'impartir tallers i cursos sobre tot tipus de temes que, d'una manera o altra, estiguin relacionats amb la sexualitat.

Tens inclinacions sadomasoquisme però no saps com introduir-te en el seu univers? A Sex Academy Barcelona t'ajudaran a iniciar-te. Com? Proporcionant informació teòrica i permetent-te realitzar pràctiques d'iniciació en alguns dels seus cursos. L'objectiu principal d'aquests cursos, assenyala l'equip educatiu de Sex Academy Barcelona, és proporcionar als qui hi participen les eines necessàries perquè sàpiguen trobar quin és el seu camí entre els múltiples camins que ofereix el BDSM. Els que per fi el trobin, només hauran després anar a un club BDSM per endinsar-s'hi i gaudir dels seus plaers.

BDSM Barcelona